SEVEN BRIDGES 
 

Een nieuwe uitdaging naast Moonmacrame. We verhuren onze houseboat via NATUURHUISJE.NL 

Een unieke ervaring in dit Tiny house op het water!

Onze houseboat ligt op het water de Zaan tussen het riet. Je hebt de beschikking over een moderne knus ingerichte woonkamer, een badkamer met ruime douchecabine en toilet. Daarnaast een compacte open keuken, en gemeubileerd terras met prachtig uitzicht over het water de Zaan waar je meteen vanuit je privé dek in het heerlijke water kan zwemmen en genieten van de natuur om je heen. De houseboat heeft 2 slaapkamers. Heerlijk in slaap vallen door het kabbelende water en wakker worden door fluitende vogeltjes. Er is één slaapkamer met 2 boxspring bedden en een slaapkamer met een enkel bed. Daarnaast is er een slaapbank in de woonkamer. De houseboat is bedoelt om te genieten op het water, maar niet om mee te varen en blijft tijdens het verblijf op de plaats liggen.

Natuur en omgeving

Oostknollendam is een stil en klein dorp aan de oevers van de Zaan en is tegen het nationaal natuurgebied Wormer- en Jisperveld gelegen. Op wandelafstand is restaurant de Hofjes, met terras aan het meer Het Zwet. Naast het restaurant is Kajakcentrum Arjan Bloem waar u kano’s kunt huren om het natuurgebied te verkennen of langs de Zaanse Schans te varen. Even verderop vind u ook Bezoekerscentrum De Poelboerderij waar regelmatig vaarexcursies worden gehouden door het prachtig Wormer & Jisperveld. Onze houseboat ligt ook vlakbij talrijke knooppunten voor fietsers en wandelaars, waaronder het vogeltrekpad. Strand, zee, duinen op ongeveer een uurtje fietsen. Oostknollendam ligt op ongeveer 20 kilometer van Amsterdam of Alkmaar en is goed te bereiken met de auto. Het NS-station Wormerveer is op 3,1 km vanaf ons adres en is bereikbaar met de buurtbus op werkdagen en zaterdag.

 

Workshop en Seven Bridges

Kom je niet uit de buurt en wil je toch graag een keer een workshop volgen bij ons? Dan is het mogelijk om de Seven Bridges te huren (op basis van beschikbaarheid ) Vraag naar de mogelijkheden via info@moonmacrame.nl 

 

 

© 2019 - 2023 MoonMacrame | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel