Hi, mijn naam is Simone maar ook veelal siMOON genoemd. En daar komt ook de naam MoonMacrame vandaan. Veel mensen denken dat MOON voor maan🌛staat. Dit mag ook natuurlijk, maar het is eigenlijk (si)MOONMACRAME 😉

Ik ben al sinds 1990 gelukkig samen met de liefde van mijn leven Peter. Van beroep ben ik Visual Merchandiser maar daar ben ik mee gestopt sinds ik workshops geef. Naast MoonMacrame ben ik druk met de verhuur van onze houseboat Seven Bridges.

Ik ben in oktober 2016 gestart met knopen van een wandhanger. Van het een kwam het ander. Ik kwam in contact met Suuz, zij had een conceptstore in Zaandijk waar locale ondernemers hun zelfgemaakte creaties verkopen. Ik heb daar een wandje gehuurd voor mijn macramé. Een hele leuke periode, waar ik nog graag aan terug denk. Van klanten kreeg ik vaak de vraag of ik ook workshops gaf. Dat leek mij toch geweldig. Maar ik had toen nog geen locatie en totaal geen idee hoe en wat.

Op een dag kwam Yvonne van HuisjevanKatoen bij mij langs. Zij heeft een webshop voor koord en garens en vroeg of ik met haar garen wilde knopen. Dat was het begin van een fijne samenwerking met HuisjevanKatoen.

In 2017 kwamen we een geweldige locatie in Oostknollendam tegen om workshops te geven. Een droom kwam uit. We hebben hard gewerkt om de locatie op te knappen tot een sfeervol atelier. Op 19 januari 2018 gaf ik mijn eerste workshop aan familie en vrienden. Zo gaaf om te doen en het smaakte naar meer. Ik maakte een instagram en facebook pagina voor Moonmacrame aan. Iets later kwam er ook een website bij. 

Boven verwachting leef ik mijn droom. Het geven van macramé workshops op deze geweldige locatie. Er komen mensen uit heel nederland bij mij een workshop volgen. Naast de workshops maak ik ook macramé patronen die ik als pfd bestand verkoop. Bij HuisjevanKatoen kun je deze patronen als DIY pakket kopen, compleet met materiaal en patroon.

Hoop dat ik jullie heb geïnspireerd om een keertje een workshop te volgen bij MoonMacrame. Jullie zijn van harte welkom!!

Liefs van siMOON

 

 

© 2019 - 2024 MoonMacrame | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel