MoonMacrame in de media

GESCHREVEN DOOR SIMONE BOUWMEESTER OP 26 DECEMBER  2021

 

Best een beetje trots ben ik op mijn eigen bedrijfje MoonMacrame. 
Januari 2018 heb ik mijn allereerste workshop gegeven. Ik ben begonnen met workshop plantenhanger en wandkleed, daarna kwamen de veer op stok en de uil er bij. 
Via Instagram en Facebook werd ik langzaamaan steeds meer zichtbaar.

Hoe leuk is het dan dat je benaderd word door de Telegraaf voor een artikel in de editie VRIJ een bijlage van de zaterdag krant op 9 februari 2019.

In dit artikel werd uitgelicht wat te doen in je vrije tijd en hoe leuk is het om dan een workshop te volgen. Na dit artikel kreeg ik veel reacties voor de workshops uit het hele land.


 

 

Mijn volgende ervaring in de media was in mei 2020.
Ik werd benaderd door het toffe magazine Happy Handmade Living. Een mooi tijdschrift met veel leuke doe het zelf projecten en interieur inspiratie, reis blogs en recepten.

Ik had een werkbeschrijving gemaakt voor een DIY pakket van een macramé spiegel voor Huisjevankatoen en deze heeft ook in de Happy Handmade Living gestaan. 

 

 


Op 11 maart 2020 mocht Moonmacrame weer in de Telegraaf shinen. Nu ging het artikel over macramé in het interieur. Ik ben geïnterviewd en heb wat foto's mogen aanleveren van mijn werk. We stonden in de papieren en de online krant.

 

 

 

Zomer juni 2021 stonden we met wat items in de Margriet nr 27. 
Te leuk om je eigen producten in een tijdschrift te zien staan. Ook stond er nog een leuk stukje in over de workshops. (zie foto hieronder)


 

 

In juni 2021 stond MoonMacrame nog een keer in de Happy Handmade Living met een giveaway voor het DIY pakket kussen Berber.

 

 

 

Ik vond het leuk om jullie even mee te nemen in mijn ervaringen in de media met MoonMacrame.

 

Veel liefs Simoon

© 2019 - 2024 MoonMacrame | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel