MoonMacrame in de media

GESCHREVEN DOOR SIMONE BOUWMEESTER OP 21 NOVEMBER  2021

 

Best een beetje trots ben ik wel op mijn eigen bedrijfje MoonMacrame. 
Januari 2018 heb ik mijn allereerste workshop gegeven. Via Instagram en Facebook werd ik langzaamaan steeds meer zichtbaar. Hoe leuk is het dan dat je benaderd word door de Telegraaf voor een artikel in de editie VRIJ een bijlage van de zaterdag krant op 9 februari 2019.

In dit artikel werd uitgelicht wat te doen in je vrije tijd en hoe leuk is het om dan een workshop te volgen. Na dit artikel kwamen er heel veel boekingen voor de workshop bij.

 


 

Mijn tweede ervaring in de media was in mei 2020. Ik werd benaderd door het toffe magazine Happy Handmade Living. Een mooi tijdschrift met veel leuke doe het zelf projecten en interieur inspiratie, reis blogs en recepten.
Ik had een werkbeschrijving gemaakt voor een DIY pakket van een macramé spiegel voor Huisjevankatoen en deze heeft ook in de Happy Handmade Living gestaan. 

 

 

 

Op 11 maart 2020 mocht Moonmacrame weer in de Telegraaf shinen. Nu ging het artikel over macramé in het interieur. Ik ben geïnterviewd en heb wat foto's mogen aanleveren over mijn werk.

 

 

 

Zomer juni 2021 stonden we met wat items in de Margriet nr 27/21. Te leuk om je eigen producten in een tijdschrift te zien staan. Ook stond er nog een leuk stukje in over de workshops. 
 

 

 

Ook in juni 2021 mocht MoonMacrame nog een keer in de Happy Handmade Living staan met een giveaway voor een DIY pakket voor een kussen. 
 

 

 

 

 

 

 

daar wil je natuurlijk niet te lang mee bezig zijn dus hieronder wat tips & tricks hoe ik het doe.

 

 

 

 

 

© 2019 - 2021 MoonMacrame | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel