Test Workshop

Artikel 8 van 17


Ik hoor je denken wat is nu een test workshop??

MoonMacrame wil blijven vernieuwen. Ik heb heel veel leuke ideeën voor nieuwe macramé workshops, maar het blijft lastig om een project te bedenken dat in een middagje te realiseren is. Daarom heb ik deze test workshop bedacht. Per workshop zijn er 4 deelnemers nodig. Je weet niet van te voren wat je gaat maken. Spannend toch? 😉 Het kan ook zijn dat bv de ene deelnemer met een ander soort koord of patroon gaat werken dan de ander. Of dat je in de zomer iets voor de kerst gaat maken.

Je betaald alleen de materiaalkosten. Daar heb je dan een leerzame en gezellige ochtend/middag voor. Er is koffie en thee met wat lekkers. En aan het einde van de test workshop ga je met je zelfgemaakte macramé creatie naar huis. 

Een test workshop wordt gegeven op een doordeweekse ochtend of middag (di/wo/do) en duurt gemiddeld 3/4 uurtjes, maar hoop op jullie flexibiliteit wanneer het wat langer duurt. Na de test workshop wil ik heel graag jullie mening weten of het een go of een no wordt. En dat is dan weer super spannend voor mij.

Geef je op voor deze workshop je via een email naar info@moonmacrame.nl 

Of Meld je aan als tester

 

TIJD:
09:30-13:00 uur / 13:00-17:00 uur  

LOCATIE:
Dorpsstraat 3B Oostknollendam (boothuis)

INCLUSIEF:
Materiaal, koffie/thee met wat lekkers

KOSTEN:
± €12,50 pp (afhankelijk van de materiaalkosten van de workshop)

© 2019 - 2024 MoonMacrame | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel